Zakelijk


Wij doen graag zaken met zakelijke klanten. Ook bij grote bestellingen kunnen wij u helpen.

BULKBESTELLINGEN MET KORTING

Meerdere stuks van 1 product kopen? Dan krijgt u mogelijk een korting. Neem via het contactformulier contact met ons op voor een offerte.

Let Op! De kortingen kunnen niet op al geplaatste bestellingen verrekend worden. Neem daarom altijd eerst contact met ons op.

SCHOLEN, KDV’S EN BSO’S ALTIJD KORTING

Voor scholen, BSO’s en kinderdagverblijven is het mogelijk om nieuwe puzzels voor de kinderen te kopen met korting. Omdat wij het belangrijk vinden dat er voor kinderen voldoende passief speelgoed beschikbaar is hebben we voor deze bedrijven een vaste korting van 30% (niet geldig op afgeprijsde artikelen). Voor deze korting is er geen minimaal bestelbedrag benodigd. 

Let Op! Om voor deze korting in aanmerking te komen is het belangrijk contact met ons op te nemen via het contactformulier. Vergeet niet de bedrijfsnaam en het type bedrijf te vermelden. 

KERSTPAKKETTEN

Een puzzel is een zeer geschikt artikel voor uw kerstpakket. Het brengt families dichter bij elkaar en zeker in de wintertijd is puzzelen een enorm leuke bezigheid. Neem contact met ons op en laat ons u helpen met het uitzoeken van een leuke puzzel voor uw pakket dit jaar. Zorg dat u uw bestelling op tijd aan ons doorgeeft, want kerstmis is een zeer drukke tijd voor onze leveranciers.

RELATIEGESCHENKEN

Verras uw relaties of de deelnemers aan uw marketingacties eens met een leuk cadeau. Puzzelen is vaak een bezigheid die veel mensen nog kennen van vroeger, maar al tijden niet meer gedaan hebben. Wij krijgen zeer veel positieve reacties van ontvangers van puzzels als relatiegeschenk. Neem contact met ons op, dan kunnen wij u helpen met het uitzoeken van leuke puzzels die bij uw bedrijf passen.

CONTACT FORMULIER – BEDRIJVEN

×