Welkom op onze vernieuwde blog


Welkom op onze vernieuwde blog

Na hard werken is het eindelijk zover. Vandaag delen we het vernieuwde Legpuzzels.nl met de rest van de wereld. En wat is de webshop mooi geworden! Wij zijn heel trots op het nieuwe frisse design van de website en ook erg blij met het nieuwe uiterlijk van onze blog. Onze vingers begonnen direct te kriebelen en we hebben dan ook veel zin om vaker een leuk verhaal of nieuwtje met u te delen via deze blog.

Een poosje geleden hadden we al met onze nieuwsbrief lezers gedeeld dat deze nieuwe website eraan zat te komen. In deze nieuwsbrief lieten wij horen dat we ook de wens hadden wat vaker samen te werken met onze puzzelaars. En daar hebben we veel positieve reacties op ontvangen. Sommige nieuwsbrief lezers hebben al foto’s van hun puzzelescapades met ons gedeeld en verhalen over wat zij zo leuk aan puzzelen vinden. Deze foto’s en verhalen zullen wij via de blog met u allen delen.

Mocht u het leuk vinden om uw puzzelverhaal met ons te delen dan horen wij dat graag via klantenservice@legpuzzels.nl. Wij zullen u dan een kort(e) interview/vragenlijst toesturen die u in kan vullen. Vergeet niet een leuke actiefoto mee te sturen die wij bij het artikel mogen plaatssen. Wanneer we uw interview plaatssen ontvangt u als dank van ons een mooie kortingsbon ter waarde van €15,- om in te wisselen bij uw volgende legpuzzels.nl bestelling.

×