Top 25 meest verkochte puzzels van 2022


Top 25 meest verkochte puzzels van 2022

Lijstjes. De ene houdt er van, de andere totaal niet. Wij, als de legpuzzelfamillie, houden er juist totaal niet van. Wij houden juist van de verschillende puzzels die worden verkocht, dat mensen hun ene eigen parel vinden. En dat ze soms juist kijken naar een andere merk omdat ze geprikkeld worden van een mooie puzzel. Door nauwelijks lijstjes te maken merken we en hopen we dat jij je liet verrassen door de andere platen van de voor jouw onbekendere artiesten en/of merken.

In 2017 zijn we begonnen om de lijstjes met de top 10 per categorie of thema niet meer terug te laten komen maar juist te gaan voor 1 lijst met de top 25 meest verkochte puzzels van dat jaar. Tijdens het maken van deze lijstjes merken we dat de meeste puzzels worden verkocht toch van Jan van Haasteren of van Wasgij zijn.

De meeste puzzels zijn ook in 2022 ook weer van Jan van Haasteren. Dit jaar zelfs 15 van de 25. Nu denk je vast, maar vinden jullie dat erg dan. Nee joh, helemaal niet we zijn juist blij dat we zoveel verzamelaars blij hebben kunnen maken met hun nieuwe puzzels.

Ben jij al benieuwd naar de meest verkochte puzzels van 2022?

Hieronder zie je de volledige top 25 meest verkochte puzzels & producten van 2022:

Natuurlijk hebben wij de top 25 van voorgaande jaren ook op onze website staan.. Op deze manier kan je de top lijstjes van de afgelopen jaren vergelijken!

×