Kerst


Resultaat 1–24 van de 136 resultaten wordt getoond

Sorteren:

Kerst

Kerst

Kerstpuzzel kopen bij Legpuzzels.nl

Een kerstpuzzel is dé manier om de feestdagen door te brengen. Het is dé perfecte manier om tijd door te brengen met de familie. Door te puzzelen met elkaar zorg je voor een gezellige sfeer. Er zijn veel variaties in puzzels waar je lekker de tijd mee kan volbrengen. Denk hierbij aan de Wasgij kerstpuzzel of de jan van haasteren kerstpuzzel.

Wil jij tijdens de donkere dagen voor kerst ook heerlijk binnen zitten. Een lekker kopje warme chocolademelk, dekentje en een puzzel zorgen voor het ultieme gevoel. Het knusse gevoel en het relaxen zorgen voor een perfecte avond.

De perfecte kerstpuzzel vinden

Het is natuurlijk niet makkelijk om de perfecte puzzel te vinden. Er zijn veel verschillende soorten legpuzzels. Zo heb je de volgende puzzels:

Wasgij kerstpuzzel

Zoals bij ek soort puzzel heeft Wasgij de perfecte kerstpuzzels. Deze puzzels staan bekend om hun hoge kwaliteit en leuke afbeeldingen. Ze zijn te vinden in varianten van 500 tot 1500 stukjes.

De meest bekende Wasgij kerstpuzzel zijn de Elfinspectie (2 in 1) puzzel en De Kerst Show (2 in 1). Met deze puzzels heb je urenlang puzzelplezier.

Kerstpuzzel met 1000 stukjes

Als jij een puzzelaar bent die graag een uitgebreide puzzel legt, dan is een kerstpuzzel 1000 stukjes natuurlijk de  perfecte puzzel.  Met deze puzzel ben je natuurlijk wel even zoet.

Kerstpuzzel 500 stukjes

Houd jij van puzzelen, maar wil je toch liever meer tijd doorbrengen met vrienden en familie? Dan is een kerstpuzzel met 500 stukjes de ideale puzzel voor jou.

Kerst is voor veel mensen de favoriete tijd van het jaar. Gezellig de hele familie bij elkaar, cadeautjes geven, lekker eten… Niet voor niets dat het aanbod kerstpuzzels zo groot is! Maak in de kerstvakantie gezellig met het hele gezin een kerstpuzzel, of neem juist even tijd voor jezelf met een warme kop thee. Kan je niet wachten tot december? Je mag heus ook wel een kerstpuzzel maken midden in de zomer.