XXL puzzel volwassenen


Resultaat 1–24 van de 217 resultaten wordt getoond

Sorteren:

XXL puzzel volwassenen

XXL puzzel volwassenen

Ben je op zoek naar een XXL puzzel voor volwassenen met grote puzzelstukken? Bij Legpuzzels.nl vind je altijd een geschikte puzzel voor ouderen en volop puzzels voor slechtzienden. Deze puzzels met xl-stukjes zijn daarnaast zeer geschikt voor kleine kinderhandjes of gewoon voor aanhangers van “bigger is better”! Wat je reden ook is om een legpuzzel met grote puzzelstukken te kiezen ook is: met de legpuzzels in ons assortiment is gepriegel met kleine stukjes snel verleden tijd!

  • Op werkdagen vóór 20.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
  • Bij bestellingen vanaf €35,-, gratis verzending binnen NL;
  • 30% korting voor scholen, BSO’s en KDV’s;
  • Gratis afhalen mogelijk;
  • Ruim assortiment!

Grote puzzelstukken afmetingen

De XL-stukjes van de legpuzzels kunnen verschillende afmetingen hebben. Zo heeft een Ravensburger puzzel 500 XL-stukjes met een afmeting van ongeveer 4,5 cm x 2,5 cm en zijn de stukjes van House of puzzles ongeveer 4 centimeter bij 3 centimeter groot. Dankzij de grote puzzelstukken zijn het perfecte legpuzzels voor ouderen en slechtzienden.

Hierbij zijn de senioren puzzels van House of Puzzles net iets uitdagender dan de legpuzzels van Ravensburger. Dit komt doordat een puzzel van House of Puzzles 500 XL-stukjes heeft, waarvan de meeste een net iets andere vorm hebben dan je gewend bent.

Puzzels voor senioren

De legpuzzels met grote puzzelstukken bieden de oplossing als je fan van puzzelen bent, maar het gepriegel met kleine stukjes niet zo ziet zitten. Of dit nu komt doordat er sprake is van verminderde kracht of motoriek, moeite met kijken naar mini details op kleine puzzelstukjes of doordat je grote puzzelstukken nu eenmaal fijner in de hand vindt liggen. In ons assortiment van puzzels voor senioren zit er altijd een geschikt exemplaar voor je tussen!

Puzzels XXL-stukjes bestellen bij Legpuzzels.nl

Legpuzzels.nl is de plek voor degenen die graag puzzelen, maar het gepriegel met kleine puzzelstukjes niet zien zitten. Hier bieden we volop legpuzzels voor ouderen, puzzels voor slechtzienden en kinderpuzzels: allemaal met extra grote stukken. Als je jouw legpuzzel vandaag vóór 20.00 uur bestelt, dan verzenden wij hem vandaag nog! Bij ons heb je eveneens de keuze om je bestelling af te halen bij ons magazijn te Maarssen. Dit kan dagelijks van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie toch nog met vragen over onze producten zitten, dan kun je kijken of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Als jouw vraag daar niet tussen staat, kun je natuurlijk contact ons opnemen. We helpen je graag verder