Wasgij puzzel


Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Sorteren:

Wasgij puzzel

Wasgij puzzel

Wasgij puzzels kopen bij Legpuzzels.nl

Voor iedereen die normale puzzels niet uitdagend genoeg vindt, zijn er de verrassende Wasgij puzzels. Dit zijn geen puzzels die je in elkaar legt met behulp van een voorbeeld; je hebt van tevoren namelijk geen idee hoe de afbeelding eruit gaat zien! Bij deze puzzels moet je jouw fantasie gebruiken om te zien hoe het plaatje in elkaar zit. Bij Legpuzzels vind je altijd een Wasgij 1000 stukjes legpuzzel om urenlang puzzelplezier mee te beleven. Daarnaast komen er nog geregeld nieuwe Wasgij legpuzzels uit, dus houd onze webshop goed in de gaten!

Geniet van onze voordelen:

  • Op werkdagen vóór 20.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
  • Bij bestellingen vanaf €35,-, gratis verzending binnen NL;
  • 30% korting voor scholen, BSO’s en KDV’s;
    Gratis afhalen mogelijk;
  • Ruim assortiment!

Over Wasgij

De Wasgij puzzles worden al sinds 1997 door het puzzelmerk Jumbo geproduceerd. Het was de eerste Jumbo puzzel collectie die de puzzelaar niet de afbeelding op de doos laat puzzelen, maar bijvoorbeeld datgene waar de personages naar kijken. Bij het leggen van deze puzzels komt dus een flinke dosis fantasie en inlevingsvermogen kijken. Uiteindelijk ligt er een heel nieuw tafereel voor je op tafel en ken je het hele verhaal dat zich afgespeeld heeft. Dat is weer eens wat anders dan de standaard legpuzzel!

Wist je al dat de naam Wasgij op zichzelf al een puzzel is? Het is namelijk het Engelse woord voor puzzel, Jigsaw, maar dan achterstevoren!

De tekenaars achter de Wasgij puzzels

De doldwaze afbeeldingen op de legpuzzels worden gecreëerd door een zeer talentvol team, waarvan de tekenaars jarenlange ervaring hebben op het gebied van komische illustraties. Het team van tekenaars bestaat uit: Bill Houston, Dick Heins, Graham Thompson, James Alexander, Neil Easton en Paul Gibbs. Samen zorgen zij er keer op keer voor dat jij urenlang plezier aan jouw puzzel kunt beleven.

Wasgij collectie

Sinds de eerste puzzel in 1997 zijn er verschillende concepten en collecties van Wasgij uitgekomen. Het enige wat bij ieder concept hetzelfde is, is dat je van tevoren niet weet welke afbeelding je gaat puzzelen. In totaal zijn er tot nu toe vier collecties verkrijgbaar: Original, Mystery, Destiny en Retro. Een subconcept Wasgij Christmas, die onder de Original puzzels vallen. Er is dus voor iedereen een Wasgij puzzle te vinden.

Wasgij Original

De eerste Wasgij legpuzzels waren die in de Original collectie. Op de doos van deze puzzels zie je een aantal personages die iets ongelooflijks zien. Wat dat ongelooflijke is? Dat is aan jou om als puzzel in elkaar te leggen. Leef je in in de mensen op de afbeelding en gebruik je fantasie, maar ook de hints die gegeven worden. Uiteindelijk zul je weten waar de personages zo verschrikt of blij verrast naar kijken. Dit concept maakt de Wasgij Original puzzels ontzettend verslavend; je wil natuurlijk zo snel mogelijk weten wat er op de puzzel afgebeeld staat!

Wasgij Christmas

Een subconcept van het Original concept van Jumbo is de Wasgij Christmas collectie. Hierbij is het idee achter de puzzel dus hetzelfde als bij de Wasgij Original puzzels, maar dan met situaties waarbij alles in het teken van kerst staat. Kerst is bovendien dé tijd om binnen lekker aan het puzzelen te slaan. Geef jezelf, of een andere puzzelvriend, een nieuwe uitdaging in de vorm van een Wasgij kerstpuzzel. Zo kom jij die koude winterdagen wel door!

Wasgij Destiny

Het tweede concept dat door Jumbo uitgegeven werd, was de Wasgij Destiny puzzel collectie. Hierbij reis je samen met de personages op de puzzeldoos vooruit in de tijd. Je weet hoe ze er in het verleden uitgezien hebben; aan jou nu de taak om te voorspellen hoe zij er op dit moment uitzien. Ook bij deze puzzels komt jouw verbeeldings- en inlevingsvermogen goed van pas. Natuurlijk krijg je eveneens weer de nodige hints om de afbeelding op de juiste manier in elkaar te puzzelen.

Wasgij Mystery

De eerste twee concepten waren voor puzzelmerk Jumbo nog niet genoeg uitdaging voor puzzelfans. Een paar jaar na Wasgij Destiny kwam het concept Wasgij Mystery puzzel uit. Hierbij staat op de puzzeldoos een moment in de levens van de Wasgij personages afgebeeld. Van alledaagse tafereeltjes, zoals bij ‘Kabaal in de keuken!’, tot spannende momenten tijdens een bingoavond. Nu moet jij gaan uitzoeken hoe deze situatie er enkele minuten later uit zal zien! Wat hangt de personages boven het hoofd?

Wasgij Retro

Om het succes van de Wasgij puzzles te vieren, kwam Jumbo met een speciale Wasgij Retro collectie. Deze puzzels brengen je terug in de tijd en geven je zo een blik op het begin van de succesvolle puzzelreeks. De Retro puzzels volgen de eerste drie concepten en zijn heruitgaven van oudere puzzels. Zo geniet jij van de oude vertrouwde uitdagingen en afbeeldingen, maar dan in een nieuw jasje!

Nieuwe Wasgij legpuzzels

Dankzij het grote succes van Wasgij komen er vandaag de dag nog altijd nieuwe puzzels uit. Je weet nooit wat voor knotsgekke puzzel Wasgij nu weer op de markt brengt. Bij Legpuzzels kun je terecht voor jouw nieuwe puzzels. Het is eveneens mogelijk om deze bij ons te reserveren. Houd ook zeker onze sale-pagina goed in de gaten: wie weet komt er een keer een mooie Wasgij puzzel aanbieding voorbij! Bij Legpuzzels ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Jumbo Wasgij puzzles.

Jouw puzzels kopen doe je bij Legpuzzels.nl!

Enthousiast geworden over de Wasgij puzzels van Jumbo? Dan ben je bij Legpuzzels aan het juiste adres. Wanneer je jouw puzzel voor 20.00 uur bestelt, dan verzenden we hem diezelfde dag nog. Voor je het weet kun je met jouw nieuwe puzzel aan de slag! Je hebt eveneens de optie om jouw bestelling gratis op te komen halen bij ons magazijn te Maarssen. Dit kan dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur. Let er wel op dat je hiervoor eerst een bevestiging moet ontvangen, dat jij jouw puzzel af kunt komen halen.

Als je nog vragen hebt over onze Wasgij puzzels, of de service van Legpuzzels.nl, schroom dan niet om contact op te nemen!