3D puzzels


Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

Sorteren:

3D puzzels

3D puzzels

Ons 3D puzzel assortiment

Een puzzel is heus niet altijd plat! Met 3D puzzels vind je de perfecte balans tussen puzzelen en bouwen. Reconstrueer jouw favoriete monumenten met 3D legpuzzels van gebouwen. Op zoek naar iets bruikbaars? Wat dacht je van puzzelbare pennenbakken, vazen of opbergdozen. Autoliefhebber? Bekijk dan eens de modelwagen puzzels. Na het in elkaar bouwen van de puzzel heb je bovendien nog eens een mooie en originele decoratie voor in huis!

Geniet bij ons van de volgende voordelen:

  • Op werkdagen vóór 20.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
  • Bestellingen vanaf €30,- worden binnen NL gratis verzonden;
  • 30% korting voor scholen, BSO’s en KDV’s;
  • Gratis afhalen mogelijk;
  • Ruime keuze!

Puzzel soorten

Een 3D puzzel is een driedimensionale puzzel die bestaat uit meerdere stukken die in elkaar passen om een volledig object te vormen. Het kan verschillende vormen hebben, zoals dieren, gebouwen, auto’s, robots en nog veel meer. 3D puzzels zijn populair vanwege hun uitdagende en creatieve aard.

Er zijn meerdere soorten puzzels verkrijgbaar. Ze zijn er niet alleen in verschillende soorten of maten maar ook verschillende merken!

3D legpuzzels van Ravensburger

Één van de bekendste puzzelmarkers, Ravensburger, maakt ook 3D Puzzels. De puzzels van Ravensburger zijn van geweldige kwaliteit en geven je uren speelplezier.

Ravensburger heeft veel mooie soorten. Denk hierbij aan de Eiffeltoren, Arc de Triomphe of de Big Ben. Maar naast gebouwen is er ook nog een VW Pixar bus en meer!

3D puzzels voor volwassenen

Deze puzzels zijn niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Wil jij een mooie puzzel voor volwassenen? De 3D puzzels voor volwassenen die Legpuzzels.nl aanbiedt zorgen ervoor dat jij je in de nabije toekomst zeker niet verveeld!

Daag jezelf uit met deze puzzels en ervaar heel veel puzzelplezier. Onze collectie varieert van historische gebouwen tot realistische dieren en iconische voertuigen. Na het puzzelen heb je niet alleen een gevoel van voldoening, maar ook een uniek decoratiestuk voor thuis of op kantoor.