De puzzels van Alexander von Humboldt


De puzzels van Alexander von Humboldt

Prachtige panorama puzzels van 1000 en 2000 stukjes

Friedrich Wilhelm Heinrich Alexander von Humboldt , een universeel genie , die nieuwe wegen van de wetenschap heeft geopend , en wordt beschouwd als de vader van de moderne ecologie. In de bijna negentig jaar van zijn leven ( 1769 – 1859 ) leidde hij talrijke, avontuurlijke , en vaak gevaarlijke expedities naar Latijns-Amerika en Centraal-Azië. Deze reizen en zijn bevindingen heeft hij op 36 banden weten vast te leggen.

Humboldt wordt gelinkt met internationale grootheden van zijn tijd , was  lid van tal van academies en geroemd met betekenisvolle medailles. Veel universiteiten dragen nog steeds zijn naam evenals plaatsen, schepen, dieren, planten en parken . Er zijn de Humboldt Stroming in de Stille Oceaan aan de westkust van Zuid-Amerika , de Humboldt bergen van Tibet en Antarctica en de zee Humboldtianum op de maan.

Heye heeft ter ere van hem de serie Edition Alexander von Humboldt uitgebracht. De puzzels van Alexander von Humboldt zijn prachtige natuurfoto’s zoals Von Humboldt de wereld zag. Een aantal wereldberoemde fotografen zetten zich nog steeds in om zijn unieke visie op de wereld vast te leggen, daardoor creëren ze unieke landschappen en een wildernis op haar best.

×