Ravensburger


Resultaat 1–24 van de 666 resultaten wordt getoond

Sorteren:

Ravensburger puzzel kopen

Op zoek naar een Ravensburger puzzel? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van Legpuzzels.nl. Of je nu een doorgewinterde puzzelaar bent of je het heerlijk vindt om gewoon lekker even een avondje te puzzelen, wij hebben dé puzzel voor jou! Daarnaast geniet je bij ons van de volgende voordelen:

  • Op werkdagen vóór 20.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
  • Bestellingen vanaf €30,- worden binnen NL gratis verzonden;
  • 30% korting voor scholen, BSO’s en KDV’s;
  • Gratis afhalen mogelijk;
  • Ruime keuze!

Ravensburger puzzel assortiment

Ravensburger is een Duits puzzelmerk dat al sinds 1891 bekend staat om puzzels van de hoogste kwaliteit. Het merk, vernoemd naar een gelijknamige stad, staat vooral bekend om het wereldberoemde spel ‘Memory’, waarvan wel meer dan 50 miljoen exemplaren zijn verkocht, en heeft zelfs een eigen attractiepark. Dit merk heeft zowel kinderpuzzels met een paar stukjes als enorme puzzels met wel duizenden stukken.

3d puzzel ravensburger

Naast traditionele puzzels is Ravensburger ook graag innovatief: denk hierbij aan 3D-puzzels van hele gebouwen, inclusief scharnierende stukjes, en de ‘puzzleball’, een puzzel in de vorm van een globe met gebogen puzzelstukjes. De puzzels worden gemaakt met de beste materialen en passen stukje voor stukje naadloos in elkaar.