Jan van Haasteren kerstpuzzel


Toont alle 10 resultaten

Sorteren:

Jan van Haasteren kerstpuzzel

Jan van Haasteren kerstpuzzel

Ontdek de magische kerstsfeer met de Jan van Haasteren kerstpuzzels! Deze speciale collectie combineert de unieke humor en gedetailleerde tekenstijl van Jan van Haasteren met de gezelligheid en vreugde van de feestdagen. Elke kerst puzzel is een kunstwerk op zich, vol met vrolijke taferelen en grappige situaties die typerend zijn voor de kerstperiode.

Geniet bij ons van de volgende voordelen:

Bestel op werkdagen vóór 20.00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden.
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €35,- binnen Nederland.
Profiteer van onze speciale kortingen voor scholen, BSO’s en KDV’s.

Reserveer je Kerstpuzzels op tijd om zeker te zijn van een exemplaar tijdens de feestdagen. Houd onze speciale kerstpagina in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief voor de nieuwste releases en updates.

Ontdek onze kerstpuzzels

Bij Legpuzzels.nl vind je een breed scala aan Jan van Haasteren kerstpuzzels, van 1000 stukjes voor ervaren puzzelaars tot kleinere varianten voor de hele familie. Elk exemplaar belooft niet alleen een uitdagende puzzelervaring, maar dient ook als een feestelijke decoratie voor tijdens de kerstdagen.

Een feestelijke ontdekkingsreis met Jan van Haasteren

De Kerstcollectie van Jan van Haasteren is meer dan een puzzel; het is een deur naar een
wereld vol feestelijke ontdekkingen. Deze puzzels bevatten alle geliefde elementen zoals de haaienvin en de pleisters, maar met een kersttintje. Zie hoe Jan van Haasteren de kerstman, elfjes en winterse taferelen tot leven brengt in elk stukje.

Dus, of je nu een cadeau zoekt voor een puzzel liefhebber of zelf de uitdaging wilt aangaan tijdens de kerstvakantie, de Jan van Haasteren Kerstpuzzels bieden plezier, uitdaging en een prachtige manier om samen te komen rondom de feestdagen. Ontdek ze nu bij Legpuzzels.nl en maak je klaar voor een onvergetelijke kerst!