Jan van Haasteren puzzels


Resultaat 1–24 van de 135 resultaten wordt getoond

Sorteren:

Jan van Haasteren puzzels

Jan van Haasteren puzzels

Jan van Haasteren puzzels zijn geliefd bij zowel fervente als incidentele puzzelaars en zorgen dagelijks voor amusement. Bij Legpuzzels.nl kunnen liefhebbers genieten van de meeste JvH-puzzels, die doorgaans 1000 stukjes tellen voor urenlang plezier. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe puzzels, dus er is altijd voldoende te puzzelen!

Geniet bij ons van de volgende voordelen:

  • Op werkdagen vóór 20.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
  • Bestellingen vanaf €35,- worden binnen NL gratis verzonden;
  • 30% korting voor scholen, BSO’s en KDV’s;
  • Gratis afhalen mogelijk;
  • Ruime keuze!

Over de Jan van Haasteren puzzels

Jan van Haasteren, oorspronkelijk een striptekenaar en tekenfilmmaker, begon pas in de jaren ’80 met het tekenen van prenten voor Jumbo’s legpuzzels. Zijn gedetailleerde puzzels, die wereldwijd worden gelegd, vereisen ongeveer twee maanden aan schetsen, inkten en kleuren. Elk stukje is gevuld met unieke figuren. Zijn inzet werd in april 2013 bekroond met een lintje.

Studio Jan van Haasteren

Vandaag de dag is er een enorme vraag naar de Van Haasteren puzzel. Fans wachten ieder jaar vol spanning tot er een nieuwe puzzel van de striptekenaar uit komt. Om aan de grote vraag naar puzzels te kunnen voldoen, werd in 2013 Studio Jan van Haasteren opgericht. Deze studio bestaat uit drie zeer talentvolle illustratoren, waaronder natuurlijk Van Haasteren zelf, maar ook Rob Derks en Dick Heins. Veel van de bekende puzzels worden tegenwoordig dus gecreëerd door deze twee illustratoren, onder begeleiding van dé striptekenaar zelf.

Terugkerende elementen

Jan van Haasteren puzzels bevatten terugkerende elementen zoals een haaienvin, een gebit, meerdere handen, een dikke dame, een klein mannetje, pleisters en Sinterklaas, waardoor ze niet alleen een puzzel, maar ook een zoekplaat zijn. Doorgewinterde fans kunnen zelfs een zelfportret van de striptekenaar ontdekken. Dit zorgt voor uren zoek- en puzzelplezier.

Puzzelplezier op maat met Jan van Haasteren

Legpuzzels biedt Jan van Haasteren puzzels met variërende aantallen stukjes, van 150 tot 3000, om aan ieders voorkeur te voldoen. Daarnaast zijn er ook JVH puzzels beschikbaar met extra grote stukjes, ideaal voor personen met verminderd zicht, motoriek, kinderen en ouderen, om het puzzelen makkelijker te maken. Dit maakt de puzzels toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Leuke combidozen verkrijgbaar

Voor wie op zoek is naar een doos vol met puzzelplezier, zijn er de combidozen. Zo is er onder andere de Jan van Haasteren 3 in 1 puzzeldoos. Hierin vind je drie puzzels: één met 1000 stukjes, één met 750 stukjes en één met 500 stukjes. Zo kun je gezellig samen met je ouders, broertjes en zusjes, opa en oma of je vrienden puzzelen.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ze allemaal voor jezelf te houden. Met een combidoos kun je prima een poosje vooruit. Bovendien bevatten de combidozen enkele Jan van Haasteren posters die iedere kamer direct een stuk vrolijker maken!

Nieuwe Jan van Haasteren puzzels

Studio JvH blijft nieuwe illustraties creëren waaruit Jumbo jaarlijks nieuwe puzzels produceert. Ondanks het grote aantal bestaande puzzels, bedenkt Studio JvH steeds nieuwe, unieke verhalen. Speciale edities komen uit rond de kerst, oud en nieuw, en andere evenementen, in verschillende maten en versies. Dit zorgt voor voortdurende vernieuwing en uitdaging voor Jan van Haasteren fans.

Puzzels reserveren

Om er zeker van te kunnen zijn dat jij de nieuwste JVH puzzel zo snel mogelijk in huis hebt, kun je deze bij ons reserveren. Omdat de nieuwe puzzels ruim van tevoren door Jumbo bekend worden gemaakt, kunnen wij jou hier goed van op de hoogte houden. Houd onze pagina met de te reserveren puzzels dus goed in de gaten, of abonneer je op onze nieuwsbrief. Zo hoef je nooit meer een puzzel van jouw favoriete striptekenaar te missen! Bekijk ook onze Jan van Haasteren kerstpuzzels!

Puzzelplezier voor na het puzzelen

Legpuzzels is er voor iedereen die van puzzelen houdt en dat graag combineert met schuddebuiken van het lachen. Een Jan van Haasteren puzzel brengt gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Voor degenen die ook na het leggen van de puzzel nog willen nagenieten van de komische afbeeldingen, kan deze ingelijst worden met een speciale puzzellijst. Zo heb je direct een leuke poster voor aan de muur, die je bovendien helemaal zelf in elkaar gepuzzeld hebt! Neem gerust een kijkje in ons assortiment van puzzelaccessoires.