Houten puzzels


Resultaat 1–24 van de 55 resultaten wordt getoond

Sorteren:

Houten puzzels

Houten puzzels

Houten puzzels voor kinderen

Puzzels zijn het perfecte speelgoed voor kinderen. Houten puzzels is speelgoed waar je kind een hele tijd zoet mee kan zijn. Maar niet alleen voor tijdverdrijf is een puzzel goed, het helpt ook met de ontwikkeling van je kind!

Bij Legpuzzels hebben we meerdere puzzels voor kinderen en voor meerdere leeftijden. Een puzzel besteld bij Legpuzzels voor 20:00 is de volgende dag bezorgd! We hebben een grote voorraad aan houten puzzels voor kinderen.

Houten puzzel 1 jaar

De houten puzzel voor kinderen van 1 jaar zijn de perfecte manier om je kind aan het puzzelen te krijgen. Met de vrolijke kleuren en figuurtjes is deze puzzel de ideale houten puzzel 1 jaar.

Deze puzzel heeft vaak een handig grip waardoor je kindje het figuurtje weer terug in de vorm kan krijgen. Goed voor de hand-oog coördinatie en iets waar je je baby goed bij kan helpen!

Houten puzzel 2 jaar

De houten puzzels voor 2 jaar hebben al meer stukjes en deze puzzels zijn ideaal om je kindje nog meer tijdverdrijf te geven Door de houten puzzel 2 jaar te kopen weet je zeker dat je kind zich nooit gaat vervelen!

Houten puzzel 3 jaar

De laatste leeftijdsgroep waar wij puzzels voor hebben is 3 jaar. De houten puzzel 3 jaar is perfect als jij je kleine wil verrassen met een tijdloos cadeau! Ze kunnen hier uren plezier aan hebben door deze puzzel meerdere keren te maken.