Je favoriete LP hoes als legpuzzel


Je favoriete LP hoes als legpuzzel

Platenhoezen waren in de jaren ’80 echt een ding. Misschien heb jij er zelfs nog een aantal in de kast staan? Destijds kostte een LP al snel een gulden of twintig, iets waar je wel even voor moest sparen. Je kon dan ook úren kijken naar die ene plaat die je eindelijk had weten te bemachtigen. Met dit in het achterhoofd heeft Rocksaws Jigsaws het artwork van je meest favoriete album covers omgezet naar puzzels met 500 en 1000 puzzelstukjes. 

De eerste reeks legpuzzels van populaire albumhoezen was al razend populair. In april 2020 zijn er een rits aan nieuwe namen toegevoegd aan de puzzelcollectie.

Perfect voor in de platenkast
De puzzels zijn een echte aanrader voor muziekliefhebbers. De doos is zelfs aangepast aan het formaat van een platenhoes. De LP-formaat box past met 31 x 31 centimeter perfect in de platenkast. Een leuke toevoeging aan je muziekverzameling. Als er nog ruimte is tussen je vinylcollectie tenminste. Maar natuurlijk ook leuk om cadeau te doen aan je vrienden of familie. Zo kunnen jullie samen tijdens één van de vele thuisblijfavonden je muzikale ei kwijt in deze legpuzzel. 

De nieuwe reeks is er!
Eerder bracht Rocksaws album covers uit van onder andere Kiss, Metallica, Guns N’ Roses, Elton John, Iron Maiden, AC/DC, Pink Floyd, David Bowie, Nirvana, The Rolling Stones, Ghost en Queen. Er zijn ruim honderd verschillende album covers beschikbaar. Om de collectie nog meer compleet te maken, zijn er sinds dit jaar weer 13 nieuwe legpuzzels verkrijgbaar van artiesten als KISS, Alice Cooper, Def Leppard en Scorpions.  

Muziekje erbij
Wat het leggen van deze puzzels helemaal compleet maakt? Puzzelen met de muziek van deze legendarische artiesten op de achtergrond natuurlijk. En ongegeneerd luidkeels meezingen. Want wat is nou leuker dan keihard rocken op de muziek van Iron Maiden? Of lekker ontspannen met The Beatles, terwijl je de puzzel compleet maakt? En de ervaring is helemaal compleet als je de vinyl op een platenspeler kunt afspelen!  

×