De What if puzzel van Ravensburger


De What if puzzel van Ravensburger

Nieuw puzzelconcept uitgebracht door Ravensburger

Ravensburger zit zeker niet stil wat puzzels betreft. Zo worden er puzzels gemaakt met een app waarmee je een hele stad op je telefoon kan bekijken. Of wat dacht je van de belangrijkste gebouwen in de wereld waar Ravensburger 3D puzzels van heeft gemaakt. Nu hebben wij van legpuzzels.nl het concept ‘What if’ in ons assortiment gekregen.

What if zegt het al, ‘wat als……’. De puzzeldoos laat een afbeelding zien wat er zou kunnen gebeuren in een bepaalde situatie, maar helaas voor de hoofdrolspelers loopt het totaal anders. De uiteindelijke puzzel staat niet op de doos, maar kan door middel van hints opgelost worden.

Ravensburger heeft meteen 2 ‘What if’ puzzels uitgebracht. De eerste heet ‘The Lottery’. Jim Luckyless koopt elke week een lot voor de loterij in de hoop heel veel geld te winnen. Hij droomt al vooruit en bedenkt wat hij met al dat geld zou gaan doen. Als eerste zou hij een luxe jacht kopen met personeel om zijn gezin van alle gemakken te voorzien. Maar What if? Jim wat zou er gebeuren als Jim zijn winnende lot kwijtraakt? Je komt er alleen achter wat er echt gebeurd met Jim als je de puzzel maakt.

De tweede ‘What if’ puzzel heet ‘Garden open day’. Mevrouw Hyacinth Plant werkt het hele jaar in haar tuin met maar één doel: de grote open dag. Elke dag heeft ze gezwoegd om de tuin in perfecte staat te krijgen. Samen met haar echtgenoot, Robbert, heeft ze gegraven, geplant, gewied en gezaaid. Maar What if? er bij Hyacinth en Robbert onverwachts bezoekers op de stoep staan? Leg de puzzel snel om te weten wat er ECHT gebeurd.

Kortom de ‘What if’ puzzels van Ravensburger zullen voor veel binnenpretjes zorgen tijdens het puzzelen. Het uiteindelijke resultaat is dan ook echt de moeite waard!

×