De Wasgij puzzel uitgaves per type (archief)


Sinds 2021 publiceren we een overzicht van de Wasgij puzzels die zijn uitgegeven. en die wij nog in onze collectie hebben. Zoals u weet zijn er 4 verschillende soorten: de Original, de Mystery, de Destiny en de Kerst uitgaves.

Door op de buttons hieronder te klikken verspringt de pagina direct naar het type wat je gekozen hebt. Op die manier is het niet nodig een eindje naar beneden te scrollen 🙂

Wasgij Original

Op de puzzeldoos zie je een plaat waarvan de tekenaar 1 persoon gekozen heeft die naar voren kijkt. Je puzzelt wat die persoon ziet. Hierdoor weet je een gedeelte van de wat er op de voorgrond van de puzzel te zien is die je aan het puzzelen bent, maar voor de rest tast je in het duister ……..

Wasgij Mystery

Bij het Mystery concept heb je meer verbeelding nodig dan bij de Original. Je ziet een beeld op de doos van een situatie, nu ga je puzzelen wat er enkele minuten later gebeurt is. Natuurlijk staan er hints op de doos om je te helpen, maar je verbeelding heb je hier echt voor nodig.

Wasgij Destiny

De Destiny puzzels nemen het tafereel van de puzzelplaat en reizen hiermee vooruit in de tijd. Je weet hoe de personages eruit zagen op dit moment, maar hoe zien ze er dan uit…. en wat is er nog meer veranderd? Zonder verbeeldingskracht is deze puzzel moeilijk te maken.

Wasgij Kerst

De Kerst Wasgij’s zijn Originals echter geheel in het teken van kerst. Als er 2 puzzels in de doos zitten, dan zit er de puzzel in van de plaat die op de doos staat en de puzzel van waar de personages naar kijken. Vergeet niet naar de hints op de doos te kijken, die helpen zeker.

×