Opbergen


Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Sorteren:

Puzzelen is een ontzettend leuke en ontspannende bezigheid, maar soms komt er wel wat ‘gedoe’ bij kijken. De eettafel ligt vol, overal liggen stapeltjes stukjes, je bent gebonden aan één plek en soms zijn er zelfs enthousiaste kattenpootjes die de puzzelstukjes door het hele huis verspreiden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg accessoires om deze ongemakken mee te verhelpen. Wat dacht je van oprolbare puzzelmatten, waarmee je jouw puzzel makkelijk opbergt of verplaatst? Of sorteerbakjes, waarmee je de chaos van gesorteerde stukjes netjes en overzichtelijk kunt maken? Misschien is een puzzelplaat of puzzelmap wel handig; zo schuif je als je even een pauze wilt nemen de puzzel zo onder de bank of achter de kast.

Portapuzzle: neem jouw puzzel overal mee naartoe

De Portapuzzle is een enorm handig opbergsysteem ontworpen voor puzzelaars die graag hun puzzelprojecten onderweg meenemen. Dit draagbare puzzelbord biedt een stabiel en betrouwbaar oppervlak om aan jouw puzzel te werken, die je eenvoudig kan opbergen en vervoeren.

Een van de unieke kenmerken van de Portapuzzle is het slimme ontwerp met klittenbandsluitingen en handvatten. Dit maakt het eenvoudig om jouw puzzel op te vouwen en vast te zetten voor transport, terwijl de handvatten zorgen voor gemakkelijk dragen. Dit is vooral handig voor puzzelaars die hun hobby graag meenemen op vakantie, naar vrienden of familie of gewoon van kamer naar kamer in huis. Bekijk onder andere onze Portapuzzel de luxe 1000 stukjes!

Puzzelmap: een draagbare oplossing

Een puzzelmap is ideaal voor puzzel liefhebbers die hun puzzels georganiseerd en veilig willen houden. Deze handige opberger is speciaal ontworpen om zowel onvoltooide als voltooide puzzels op te slaan en te beschermen. Een puzzelmap is de perfecte combinatie van functionaliteit en draagbaarheid.

Puzzelplaat: de perfecte ondergrond

Als je op zoek bent naar een stevige ondergrond voor bijvoorbeeld jouw Wooden City of Jan van Haasteren puzzels, dan is een puzzelplaat ideaal. Deze speciaal ontworpen platen zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam materiaal en bieden een vlak en stabiel oppervlak voor het leggen van puzzels van verschillende afmetingen.

De plaat zorgt voor een comfortabele en aangename puzzel ervaring, doordat het een gelijkmatige ondersteuning biedt aan de puzzelstukjes. Dit maakt het gemakkelijker om de stukjes op hun plaats te leggen en te voorkomen dat ze vervormen of beschadigen. Dankzij de plaat zijn puzzels daarnaast ook makkelijk te verplaatsen.

Puzzelmat: comfort en gemak

Een van de grootste voordelen van een puzzelmat is het gemak waarmee je jouw puzzel kan verplaatsen en opbergen. Als je jouw puzzel tijdelijk wil opbergen of naar een andere locatie wilt verplaatsen hoef je alleen maar de puzzelmat voorzichtig op te rollen, waarbij je stukjes veilig op hun plaats blijven zitten. Dit maakt het gemakkelijk om jouw puzzel te beschermen en ruimte te besparen wanneer je niet aan het puzzelen bent. Daarnaast zorgt ook de puzzelmat voor een vlakke en ondersteunende ondergrond.